Bejelentés


Gamerek szentélye Öreg gamer nem vén gamer!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Főoldal

Üdvözlök minden idetévedőt!

Nemtudom vannak-e állandó látogatóim, ezért megkérném a kedves erre látogatókat hogy legyenek szívesek szavazni !!!

Hááát. Emberek véget ért a szünet, és megint kezdődik a suli. Sokat voltam távol szerett masinámtól így kevesebb dolgot sikerült feltennem mint szerettem volna.
Komolyan meggondoltam egy Letöltés menüt létrehozni, de elvettettem az ötletet a korlátozott memória miatt. Demo-k kerültek volna fel, de így csak a pcguru.hu/letoltes -t tudom ajánlani.

Kérem szavazzatok az Online menüpontban és használjátok a Szódarálót !!!

Ez a honlap igazi vérbeli gamereknek készült, hogy itt megvitathassák nézeteiket, taktikáikat összevethessék a másikéval és azért is, hogy multi-csatákat szervezhessenek.

Az oldal fejlődésével képek, talán videók is felkerülnek, és a ’hasznos linkek’ címszó alatt találhattok keresőket, játékokkal foglalkozó weboldalt vagy játékot.

Játékosképző tanfolyam

Itt azok az emberek találnak kincseket akik nem foglalkoztak még a Pc-s játékvilággal, ám szeretnének megismerkedni vele.
1.)Mindenkinek meg kell találnia azt a stílus ami érdekli őket. Ha ez megvan, utánna kell járni hogy hol és milyen áron szerezhetünk ilyen játékot. Előfordulhat hogy több típus is előfordulhat egy stíluson belül. Ezért érdemes kipróbálni a játék demóját. Ha erre nincs lehetőség, érdemes megnézni a játékról szóló írásokat.

2.) Ha kipróbáltuk és tetszik, akkor érdemes megszerezni a teljes verziót is. Lehet hogy ingyenes játékról vagy szó, ezért több helyen is érdemes megnézni. A www.pcguru.hu - n érdemes kezdeni, mivel kiterjedt letöltési rendszere van ( demók, teljes játékok, patch-ek).

3.) Ezeket után már csak instalálni és játcani kell. Ha nyitottak vagyunk a világra, és figyeljük a híreket ( PGO, Gamekapocs stb...) akkor figyelmesek lehetünk új stílusok megjelenésére is. Érdemes nyitott szemmerl járni, és nagy memóriát tartani hiszen sok jó játék van.


!!!FEJLESZTÉS ALATT!!!

Akinek van ötlete, háttér illetve játékképe vagy cheat-tal tud szolgálni esetleg egy linket tud ajánlani hirdetésre az a gameroldal@freemail.hu -ra írjon, és ide várjuk a kérdéseket is.


Hírek
Játékhírek

Egynéhány hónapja megjelent a Tanoth nevű játék amely elérhető a http://www.tanoth.hu/ linken Sokat fejlődött, teljesen megújult! Zene is van!! Sok szerettel ajánlom!

tovább >>


Online stratégia

Egy letölthető online stratégia a http://www.poxnora.com/play/load.do linken.

tovább >>


Játékhírek

Egy internetes szerepjáték: http://www.mechquest.com/ Angoltudással rendelkezők előnyben!

tovább >>


Játékhírek

Új online játék készül a Solarah Online. További információt a http://solarah.silentvertigo.hu/ linken találsz.

tovább >>


Játékhírek

Egynéhány hónapja megjelent a Tanoth nevű játék amely elérhető a http://www.tanoth.hu/ linken Sokat fejlődött, teljesen megújult! Zene is van!! Sok szerettel ajánlom!

tovább >>

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!